Mijn aanpak

Ik geloof dat een klik belangrijk is. Misschien wel het allerbelangrijkste in coaching. In de intake gaan we kijken of het goed voelt. Als jij je prettig en veilig voelt, ben je in staat je open te stellen. Hiermee haal je het meeste uit de coaching.

Ik zal je prikkelen en stimuleren om op een andere manier naar jouw situatie en naar jezelf te kijken. We gaan praten maar vooral ook actief aan de slag! Met oefeningen ga je meer uit je hoofd en kan je beter voelen. Dit brengt je sneller tot nieuwe inzichten en geeft je energie.

Ik heb diverse effectieve methodieken in huis om met je coachvraag aan de slag te gaan. Ik kies intuïtief welk instrument op dat moment past bij jou. Welke stappen jij gaat maken bepaal je zelf. Ik ben je sparringpartner en spiegel. Ik zorg voor structuur en houd je doel in de gaten. Naast de sessies zal ik ook huiswerk meegeven voor thuis. Want ontwikkelen en groeien doe je vooral buiten onze gesprekken. Door het te gaan doen!

Ik weet dat dat soms lastig kan zijn als je weer in je dagelijkse leven terecht komt. Daarom ben ik er ook voor jou als je thuis ergens vastloopt. App, mail of bel mij voor vragen of als je even wilt sparren.

Ik bied geen pakketten aan met coachtrajecten met een aantal sessies. Ik geloof daar niet in. We onderzoeken eerst jouw coachvraag. Vanuit die vraag kijken we naar wat jij wilt bereiken met de coaching. Ik kan niet zeggen hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Jij bent immers de regisseur van je eigen proces en jij bepaalt jouw eigen tempo. Ik vertrouw erop dat je zelf het beste weet wanneer je weer zonder mij verder kunt.

Met mijn coaching…

  • Krijg je inzicht hoe nu verder.
  • Kom je in beweging; van denken naar doen!
  • Leer je jezelf beter kennen.
  • Voel je je lichter en vrijer.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.