Als ik iemand met mijn verhaal kan inspireren om die ene stap te maken naar een mooier en gelukkiger leven dan is mijn missie geslaagd.

Dat moment dat je ineens “aan” gaat, ken je dat? Ik vind het heerlijk als ik inspiratie krijg. Het bruist, glinstert en stroomt van binnen!

Inspiratie is het moment waarop je contact hebt met het onzegbare, spirituele in jezelf. Het is je creatieve essentie, harstocht en blijdschap die een golf van energie uit je hart doet stromen.

Motivatie komt van buitenaf, inspiratie komt vanuit het hart. Het is een innerlijk weten dat iedere motivatie te boven gaat.

Inspirational speaker

Ik vertel je graag mijn persoonlijke verhaal.

Over mijn strijd als moeder van een zorgintensief kind. Vooral de strijd in mezelf. Mijn zoektocht naar de antwoorden, acceptatie, het omgaan met tegenslag en het vinden van je innerlijke kracht en kiezen voor jezelf. Een taboe doorbrekend verhaal over persoonlijk leiderschap en moeilijke keuzes maken.


Boekingen

Ik ben aangesloten bij een mooi initiatief waar bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen worden gekoppeld middels de inzet van sprekers, Meer weten? 

Check de site: https://ffpauze.nu/portfolio-item/swetlana-westermeijer/ 

Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen over mijn inzet als spreker.  

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

In een aantal periodes in mijn leven draaide het vooral om overleven. Na verloop van tijd ontdekte ik dat het er niet om gaat wat je overkomt maar hoe je ermee omgaat. En dat je door elke gebeurtenis meer van jezelf gaat ontdekken. Vooral ook de krachten voelen die er in je zitten om heftige periodes te kunnen doorstaan. Iets wat je anders nooit eerder had kunnen weten.

Door mijn persoonlijke groei en het onderzoeken wie ik ben en wat ik wil bereiken heb ik zoveel inspiratie gekregen dat ik voelde dat ik hiermee iets moest doen.

Ik ben nu professioneel coach. Ik noem mijzelf geen life coach, mental coach, intuïtieve coach of persoonlijk ontwikkelcoach. Ik houd niet van labels en hokjes. Ik ben uniek en mijn coaching is een mix van mijn opleidingen, trainingen, vaardigheden, talenten, persoonlijkheid en levenservaring.

Mijn naam komt uit Oost Europa en is afgeleid van “svetlo”. Dat betekent licht. Mijn oma noemde mij altijd het zonnetje in huis. Het geeft precies aan hoe anderen mij ervaren: licht en stralend met positieve en aanstekelijke energie!

Professionele achtergrond

Ik heb een achtergrond in de communicatie en heb na ruim 20 jaar een verdieping gevonden in de coaching. Ik krijg energie als ik mensen zie groeien en als ze zich krachtiger en vrijer gaan voelen. Ik neem mijn ervaring vanuit de communicatie mee in de coaching. Daarnaast blijf ik voortdurend bijscholen middels trainingen, workshops en intervisie.

Opleiding

Professioneel coach – EQA geaccrediteerde opleiding (NOBCO & EMCC) op Practitioner niveau (ICM Opleidingen) en met STiR keurmerk.

Trainingen

  • NLP (Vidarte)
  • Positieve Psychologie (Leer en Veerkracht)
  • Tibetaanse Psychologie en Yoga (MindingWork)
  • Geweldloze communicatie (Vine)
  • Heart Math (Institute of HearthMath)
  • Wheel of consent (Avalanche)
  • TMA (Talenten en Motivatie Analyse) (Buro de Goede)

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.