Over jou

Jij hebt een heftige gebeurtenis meegemaakt; een scheiding, burn-out, ernstige ziekte, ontslag of iets anders wat je leven op zijn kop heeft gezet. Als zoiets gebeurt staan altijd wel familie, vrienden of hulpverleners in de zorg voor je klaar om je te helpen.

Maar als je weer een beetje opgelapt bent moet je toch zelf weer verder met je leven. En dat kan best tegenvallen. Je weet niet goed hoe je de draad weer moet oppakken. Je krijgt soms het idee dat je niet precies meer weet wie je bent. Of je vraagt je af wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven.

Wat doe je daarmee? Word je er verdrietig van of ga je gebruik maken van deze kans? Als je voor het laatste kiest, krijg je de mogelijkheid om meer kanten van jezelf te ontdekken en een nieuwe weg in te slaan. Waar je je vrijer en lichter voelt en je meer geluk ervaart in je leven.

Als jij bij bovenstaande een volle “ja” voelt maar niet precies weet hoe je dit kunt bereiken, dan sta ik voor jou klaar om je hierin te coachen. Ik werk met mensen die 100% gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Die willen ontdekken waar hun positieve kracht en passie zitten!

Wil jij

  • Weer vooruit kijken?
  • Leren van de levenslessen die je (ongewild) hebt gekregen?
  • Je ‘nieuwe’ ik verder ontdekken?
  • Het nu echt helemaal anders doen?

Kortom: groeien als mens!

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.