Elk probleem is een cadeau – ik begeleid jou met uitpakken

In een aantal periodes in mijn leven draaide het vooral om overleven. Na verloop van tijd ontdekte ik dat het er niet om gaat wat je overkomt maar hoe je ermee omgaat. En dat je door elke gebeurtenis meer van jezelf gaat ontdekken. Vooral ook de krachten voelen die er in je zitten om heftige periodes te kunnen doorstaan. Iets wat je anders nooit eerder had kunnen weten.

Door mijn persoonlijke groei en het onderzoeken wie ik ben en wat ik wil bereiken heb ik zoveel inspiratie gekregen dat ik voelde dat ik hiermee iets moest doen.

Ik ben nu professioneel coach. Ik noem mijzelf geen life coach, mental coach, intuïtieve coach of persoonlijk ontwikkelcoach. Ik houd niet van labels en hokjes. Ik ben uniek en mijn coaching is een mix van mijn opleidingen, trainingen, vaardigheden, talenten, persoonlijkheid en levenservaring.

Mijn naam komt uit Oost Europa en is afgeleid van “svetlo”. Dat betekent licht. Mijn oma noemde mij altijd het zonnetje in huis. Het geeft precies aan hoe anderen mij ervaren: licht en stralend met positieve en aanstekelijke energie!

Professionele achtergrond

Ik heb een achtergrond in de communicatie en heb na ruim 20 jaar een verdieping gevonden in de coaching. Ik krijg energie als ik mensen zie groeien en als ze zich krachtiger en vrijer gaan voelen. Ik neem mijn ervaring vanuit de communicatie mee in de coaching. Daarnaast blijf ik voortdurend bijscholen middels trainingen, workshops en intervisie.

Opleiding

Professioneel coach – EQA geaccrediteerde opleiding (NOBCO & EMCC) op Practitioner niveau (ICM Opleidingen) en met STiR keurmerk.

Trainingen

  • NLP (Vidarte)
  • Positieve Psychologie (Leer en Veerkracht)
  • Tibetaanse Psychologie en Yoga (MindingWork)
  • Geweldloze communicatie (Vine)
  • Heart Math (Institute of HearthMath)
  • Wheel of consent (Avalanche)
  • TMA (Talenten en Motivatie Analyse) (Buro de Goede)

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.